top of page

Toegangscontrole

Integratie in de software

toegangscontrole-self-storage-app.png

App van de klant

01. Voor actieve reserveringen

Alleen wanneer klanten een actieve reservering hebben bij je locatie zien zij de mogelijkheden om de verschillende deuren, het hek of slagboom te openen. Loopt de reservering af? Dan zal de toegang na de einddatum niet meer te gebruiken zijn.

02. Een extra beveiliging

Via het beheer stel je als aanvullende voorkeuren in. Zo kiezen veel van onze verhuurders ervoor om klanten met te laat betaalde facturen automatisch de toegang te ontzeggen. Eenmaal in de App zien zij een melding om te betalen, waarna de toegang weer vrijgegeven wordt.

03. Uitgebreide logs

Doordat elke klant via de App de toegang regelt is het voor mogelijk om de verhuurder een uitgebreid logboek te tonen van de inlogpogingen. Voeg hier een verdere integratie met camerabeelden aan toe en je beveiliging heeft een upgrade. Een individuele klant is ook te gemakkelijk te blokkeren.

Eigen App voor een unieke klantervaring

toegangscontrole-automatisch-roldeur.png
Product
star-4.5.png

Klein bedrag.
Oneindige mogelijkheden.

RentPrecision maakt het mogelijk om bestaande toegang te automatiseren. Geen trage on-site oplossingen, maar een compacte module verbonden met de cloud welke je kunt aansluiten op elke (rol)deur, hek, elektrische poort of individuele unit. De volledige controle is ingebouwd in de software, zodat je veilig, effectief en eenvoudig kunt beheren. 

Vanaf € 29 per maand (i.c.m. onze software)

Toegangscontrole voor de professionele locatie(s)

toegangscontrole-software-self-storage.png

Toegangscontrole 2.0

RentPrecision heeft enkele koppelingen met bestaande systemen, maar het makkelijkste en voordeligste is om gebruik te maken van onze eigen hardware, de Cloud Connect Box. 

Deze compacte module sluit je aan op het internet en een oneindig aantal deuren. Dit geeft je de meeste functionaliteiten, automatische updates en je kunt direct van start.

We zijn benieuwd of je iets mist. Automatisch blokkeren, specifieke openingstijden en limieten, maar wel alles in een gebruiksvriendelijk overzicht. Perfect voor Self Storage locaties.

Nieuw
Integratie Cameratoezicht

Niemand op locatie?

Op dit moment zijn we bezig om camerabeelden verder te integreren in de software van RentPrecision. Zo kun je direct op een toegangspoging of klant klikken om de beelden te bekijken en waarschuwen we je bij bijzondere situaties. 

Dit onderdeel is nog in ontwikkeling en hierom zoeken wij verschillende partners en locaties om gezamenlijk een kosteloos testperiode op te starten. Lijkt dit je wat? We horen graag van je om samen naar de mogelijkheden te kijken.

toegangscontrole-camerabeveiliging.png

Kennismaken met Self Storage Software

Benieuwd hoeveel tijd je kan besparen?

BEDANKT VOOR JE AANVRAAG

bottom of page